sâmbătă, 31 august 2024

Viata mea este frumoasa


 


Intr-adevar, viata este frumosa, pentru ca asa am luat horararea sa fie, asa am hotarat sa procedez zi de zi, cine are de castigat din acesata hotarare a mea ? eu si numai eu. Daca incep sa ma vait de cand ma scol, pana ma culc, sau sa judec tot neamul sau prietenii, imi fac rau mie , ma supar, incep deja sa acumulez negativitate si singur  nu mai pot sa tin acea frumusete a vietii mele.

Daca suntem una din persoanele, care se multumesc  cu ce are, apreciaza sa fie sanatos, liber, iubit si ofera iubire, are liniste, cum sa nu fi fericit cu aceste bogatii  ?, care nu pot fi cumparate cu bani grei. Sa nu credem ca avand bani, suntem fericiti, banii sunt necesari cat sa ne putem descurca, cu cat sunt mai multi , cu atat tentatiile si ispitele sunt mult mai mari. Acest lucru ne va scoate de pe drumul lui Dumnezeu, si a dorintei noastre de evolutie. Viata noastra este frumosa pentru ca zilnic vizualizam si aducem frumosul in viata noastra, asa cum simtim noi si cum simtim in adancul sufletului nostru. Daca ne straduim sa avem ganduri frumoase si pozitive si vom aduce  noi energii pozitive care ne vor ajuta in orice facem.

Sa fim in permanenta constienti de noi, pas cu pas si zi de zi sa ne construim o viata frumoasa si luminoasa, sa fim buni si generosi , sa iubim ce este in jurul nostru.Fiti fericiti si fericirea va pune stapanire pe voi, nu va lasati impresionati de lucruri neplacute, ele vin si pleaca, voi ramaneti in permanenta puternici si fericiti, deoarece este creatia voastra de a avea o viata frumoasa. Zambiti astazi si mereu, sa stergeti si sa indepartati toate lacrimile si durerile voastre, nu au ce cauta, cand doresti ca viata ta sa fie frumoasa, si poate a celor din jur. Intradevar viata este frumoasa cand si noi suntem frumosi si cautam frumosul. Frumos este tot ce vine de la Divinitate si ne este oferit din plin, cu mare generozitate, bucurati-va de ea. Sa nu uitam frumusetea exterioara nu este totul, frumusetea este ceva special care vine din interior, care vine de la Spiritul nostru si strabate peste orice

 

vineri, 30 august 2024

Viata o suma de alegeri



 

Poate nu ne-am gandit niciodata la viata nostra in acest mod, poate nici nu am realizat ca avem posibilitatea de a ne alege ceva pentru viata noastra, si am mers asa cum au venit lucrurile. Dar, sigur ca viata noastra si viitorul nostru este influentat de aceste alegeri, si daca avem acesta posibilitate de ce sa nu actionam chiar acum..cu cat vom lua decizia mai repede, cu atat mai bine pentru noi. Cu toate ca avem acesta posibilitate, cat mai multi  oamenii , nu au timp sa gandeasca la alegerile pe care sa le faca. Majoritatea nenorocirilor si nefericirilor noastre vin deoarece nu facem alegeri corecte cu viata noastra. Cum sa lasam pe altcineva sa ne controleze, propia viata ? Ce trebuie sa stim neaparat ca fiecare alegere importanta sau nu, usoara sau dificila, pe care o luam pentru noi sau colectiv, va avea efecte asupra vietii noastre. Ceea ce impune ca alegerile ce le vom face sa fie cat mai corecte, bine gandite, ''sa gandim de zece ori si  croim o data''. In cazul ca nu suntem siguri ce sa alegem, sa cerem ajutorul si vom fi sprijiniti in tot ce dorim. Putem merge pe o cale care sa ne reflecte Sinele nostru superior, sau o cale care sa ne reflecte Sinele nostru inferior, alegerea ne apartine. Un lucru este sigur , viitorul depinde de alegerile noastre de acum, si impune mare atentie, ceea ce traim acum sunt alegerile noastre care le-am luat cu timp in urma, si dupa cum se vede nu suntem multumiti de aceste alegeri. Reusita alegerilor noastre sunt cele indrumate de catre Sinele nostru superior, care cunoaste tot ce avem nevoie. Tineti cont si apreciati acest lucru important.

 

joi, 29 august 2024

Vorbe fara fapte


 


Oamenii se aseamana intre ei prin vorbele spuse,multe cat mai multe vorbe, doar faptele ii deosebesc. Ce bine ar fi,  tot ce spunem bun sa punem in practica, atunci am avea o lume frumoasa si sanatoasa.

De la cel mai inalt nivel totul este o minciuna. Vorbele fara fapte nu au niciun rost, nu ar fi bine sa mai fie rostite, nu isi mai au sensul. Nu cred ca exista om sa nu fi avut o multime de promisiuni in viata lui, in acest fel nu mai poti aprecia un om dupa vorbe, ci numai dupa fapte.

 

Nimeni nu vrea sa traiasca in viata incarcat peste puterile lui fara sa se bucure si sa aibe un trai linistit si fericit. Binecuvantat este cel ce aduce in viata celor ingreunati de nevoi,  bucurii si lumina in vietiile lor.

Acestia sunt cei ce doresc sa aduca imparatia lui Dumnezeu pe pamant, si nu prin vorbe, prin faptele lor. Trebuie sa traim in asa fel

incat toti sa vada si sa inteleaga ce este Iubirea. Lasand toate grijile in seama lui Dumnezeu, aduceti bucurie si libertate tuturor celor care au nevoie. Tu sa fi bucurie si inspiratie in tot ce faci spui si gandesti, ca doar mergi pe caile lui Dumnezeu. Multi, foarte multi oameni incep sa faca tot felul de lucruri bune sa zicem, cu multe vorbe, dar nu au putut fi apreciati,

dupa ceea ce au inceput, ci dupa ceea ce au terminat, dupa faptele lor.

Sunt atat de multi oameni care chiar au multe de oferit si de aratat, dar indicat este ca prima data sa si-o arate lor,ca au aceasta putere si indemanare, apoi sa le arate si celorlalti. Nu uitati rezultatele vin din fapte

nu din vorbe.

 

miercuri, 28 august 2024

Fara iubire viata este pustie


 


Este greu de crezut ca se poate trai fara iubire, daca aveti curiozitatea sa va uitati printre firele de iarba, sau pe frunzele  pomilor, sau oriunde in frumoasa natura, veti vedea ca si gazele,musculitele sunt pereche. Pana si ele doresc sa nu fie ''singure'', au si ele ''iubirea'' lor. Daca aceste micute insecte isi doresc  ca in scurta lor viata sa si-o petreaca cu iubire, si ''refuza'' sa traiasca o viata pustie, este de-a dreptul impresionant. Avem un exemplu demn de urmat, Iubirea este tot, ea este parte din Dumnezeu, si Dumnezeu este iubire. Chiar daca in viata sunt probleme, cu intelepciune si iubire pot fi rezolvate, nimeni nu este scutit de incercarile vietii. Dar cu iubire in sufletele noastre vom face fata  mult mai usor nedreptatilor din ziua de astazi. Nedreptati fara numar, si care din zi in zi, iau mai mare amploare. Toate acestea pana intr-o zi, cand se va termina cu minciuna, hotia, indoctrinarea.

Cand esti fericit si iubesti, toate lucrurile sunt frumoase, au alt sens, nu mai esti incordat si nesigur. Inainte de orice ,cu Iubire si prin Iubire ,fa Voia lui Dumnezeu. Daca il iubesti cu adevarat, vei dori sa faci Voia Sa, caci iubirea isi gaseste fericirea prin a face totul pentru fiina iubita. Fa tot ce iti cere in numele iubirii pentru El. Nu uita El, prin iubirea lui, nu te insala si nu te paraseste niciodata. Atunci in linistea ta vei simti cu adevarat IUBIREA.

 

marți, 27 august 2024

Cum ma port zi de zi


 


Esti tentat sa raspunzi, ca ma port ca toata lumea din jurul meu, dar acest lucru sa intamplat cand nu luasem o hotarare serioasa referitor la viata noastra. Acum este diferita gandirea si telul pe care il avem de atins. Vom cauta in permanenta , sa fim echilibrati in tot ce facem, si nimic sa nu ne dezechilibreze. Nu este usor cea ce ne propunem, doar pana intram in miezul acestei probleme. Este ca si cum, esti atent sa nu te arzi, sa nu iei foc, atunci ii vei lua masurile de precautie. Numai ca aceste masuri se refera la tot ce este in jurul nostru, la oamenii care sunt de toate felurile si pe care ii vom lasa cu alegerile lor, fara sa-i judecam sau sa incercam sa-i schimbam. Se vor schimba cand vor avea intelegerea necesara si vor sa se schimbe, vor altceva de la viata lor. In acesta situatie, telul nostru nu mai este la fel ca al celor din jur. Vom face tot , sa nu ne implicam , decat in cea ce ne-am propus. Greutati vor fi, dar altfel le vom privi, stim ca vin spre noi cu un scop, sub forma unor lectii, unele sunt dureroase, dar asa vom reusi sa ne mentinem echilibru, asa vom gusta din abilitatea reusitei noastre. Vom invata sa zambim si chiar sa radem de prostia ce este in jurul nostru, fara sa ne suparam sau sa ne implicam cu nimic, chiar si in lucrurile rele. Si raul isi are rolul lui, nu am reusi sa invatam nimic daca ar fi totul bine. Dumnezeu a lasat un echilibru in tot si toate, numai ca trebuie inteles in sensul bun al evolutiei. Pornind inca de dimineata cu zambetul pe buze, zambet care vine din inima noastra, daca vom multumi lui Dumnezeu pentru noua zi ce o incepem, ca ne-a dat posibilitatea  sa ne bucuram de acea zi, sa invatam de la noua zi, ca drumul nostru este drumul pe care vrem sa mergem, fara sa ne implicam in alte lucruri care nu sunt ale noastre, fara sa ne suparam sau sa comentam ce este in jurul nostru. Procedand in acest mod zi de zi, si cand vedem ca ne apar lucruri care trebuie schimbate si eliminate definitive, intradevar putem spune ca mergem cu fruntea sus, pe calea lui Dumnezeu.