joi, 19 septembrie 2024

Constientizarea ,cheia sa putem trai in armonie



 

 

In aceasta epoca noua in care noi am inceput sa traim, denumita New Age trebuie sa invatam sa evoluam, nu exista scutire pentru cineva sa treaca fara acesta evolutie. Chiar de va trebui sa treaca mult timp, vor ajunge toti locuilorii acestei planete. Lumea trebuie sa se schimbe si se va schimba, se va vedea cat de curand acest lucru. Trebuie sa fim constienti ca ceva ''se intampla'' nu poate sa ramana in acest stadiu de acum, cu asa multa coruptie si abuzuri de tot felul. Toti facem parte dintr-un intreg, care isi are cursul lui, evolutia lui, nu ne putem separa, ca asa vrem noi, nu se poate asa ceva..Cu totii trebuie sa constientizam acest adevar, si sa-i urmam cursul. Chiar daca oamenii isi vad de viata lor, fara sa fie interesati ca intram intr-un proces de schimbare totala, ca suntem in noi dimensiuni de evolutie, ca vor fi ''zgaltaiti'' sa constientizeze ce se intampla si nu vor putea sa se sustraga de la acest proces de evolutie. Sa fim din ce in ce mai constienti, ca toate acestea se vor intampla ca fiecare are responsabilitatea lui in acest vast proces de evolutie. Majoritatea oamenilor sunt neatenti si nepasatori, la tot ce se intampla in jurul lor, ca in timpul somnului, si acest lucru se intampla zilnic. Nu suntem prezenti pentru noi si nici pentru lume, ceea ce este foarte grav. Actioneaza, observa-te, studiaza-te pe tine si tot ce se petrece in jur, si vei constata si constientiza ca in tine se produce o schimbare, atat de necesara. Atunci se va descoperi adevarata viata, viata din abundenta si armonie, viata care nu se va sfarsi niciodata.

 

luni, 16 septembrie 2024

Construiti-va o minte sanatoasa pas cu pas


 


In aceste vremuri in care traim, numai o minte puternica si sanatoasa ne poate tine in evolutia noastra. Aceasta hotarare este valabila in cazul cand ati ajuns la concluzia ca doriti sa evoluati. Numai cei puternici vor face fata acestei lumi. Numarati-va printre ei. Cand veti invata sa va stapaniti emotiile negative ,grijile, frica, furia, gelozia, pe fiecare in parte, atunci pas cu pas veti avea o minte sanatoasa.

Cand vom intelege ce se ascunde in spatele emotiilor negative, suntem aproape un om liber, descatusat de tot ceea ce ne inconjoara.

Atunci veti putea prelua controlul asupra vietiilor voastre, veti invata sa va folositi de puterea voastra interioara, veti invata sa stapaniti mintea voastra. Pentru a ajunge aici, va trebui sa invatati sa depasiti problemele. Incepeti cu trecutul vostru, trebuie sa realizati ca nu se poate trai in trecut, daca a fost glorios, a fost atunci ..,daca au fost probleme  eliberati-le, scoateti afara  si vindecati toate traumele trecutului. Sa nu va fie rusine sau teama de ele, le-ati vindecat si ati terminat cu ele. Nu lasati esecul sa va descurajeze. Oamenii puternici o iau de la capat, si de multe ori iese mai bine ca prima data. Rezultatele bune poate nu sosesc imediat, dar cu tenacitate veti ajunge la ele. Nu va temeti daca sunteti singuri, sunteti singuri fizic, dar aveti puterea interioara care va arata ce este de facut. Sa nu aveti frica de schimbari, studiatile si gasiti solutia cea mai buna. Schimbarea poate va aduce discomfort, pentru o scurta perioada, dar, frumoasa si eliberatoare. Lumea in care traim este vasta,  cu milioane de lucruri care mai de care cu tot felul de ingradiri, de lucruri sofisticate, de legi aberante, care ne fac viata complicata, in loc s-o usureze. Nu va faceti griji, pentru ori ce exista solutii. Prin  puterea voastra interioara veti stii ce este de facut. Multi, foarte multi doresc sa se intample numai lucruri frumoase imediat, ca si cum ai apasa pe un buton, toate vor veni daca vom munci pentru ele pas cu pas. Totul se poate vindeca si elibera, voi si numai voi puteti face aceste lucruri. Unde nu reusiti, nu ezitati sa cereti ajutorul si veti fi sprijiniti.

 

vineri, 13 septembrie 2024

Cream ce ne dorim


 


Realizam oare ca avem aceasta posibilitate de a crea ce ne dorim ? si mai mult de atat, putem reveni la lucrurile nu prea laudabile pentru noi si sa rectificam, sa iertam , sa scoatem definitiv cele care sunt ''un bagaj vechi'' care nu mai corespund actualitatii, care ne elibereaza sufletul nostru de incarcaturi negative, de experiente negative, de trairi si fapte care nu sunt deloc laudabile. Pare ca suntem intr-o situatie ''jalnica'' dar este meritoriu ca am ajuns sa constientizam, sa vedem realitatea in care ne situam. In noua stare putem sa punem la punct toate situatiile din trecut, sa le modelam cum dorim, sa le dam o noua fata in aliniere cu Legile Divine. Experiente avem din moment ce am luat aceasta hotarare, realizam ca in momentul acum, traim ce am creat cu timp in urma, si chiar noi ne lovim de o multime de inconveniente de chiar creatia noastra din urma. Acum avem o alta intelegere, o alta orientare, care vine o data cu evolutia noastra. Nu mai suntem cei ce am fost nici macar cu cateva luni in urma,nu mai suntem cei care nu am avut cap sa punem in aplicare abundenta de informatii care ne-au fost acordate. Important pentru noi sa evoluam si sa putem pune in aplicare tot ce ne sta in putinta sa ne corectam viata si gandirea noastra, sa fim alaturi de cei care sunt si se conduc pe caile lui Dumnezeu. Daca inainte aveam un vis sa traim in iubire, armonie, prosperitate acum incep sa prinda contur si suntem chiar fericiti ca am ajuns in acest punct dorit. Am terminat cu viata noastra de intuneric si am pasit pe drumul Luminii si dorim sa mentinem acest drum o vesnicie. Cu siguranta ca vom reusi.

 

joi, 12 septembrie 2024

Sa va pastrati mintea curata

 



 

Numai prin trezire ne putem tine mintea curata, numai cand am inceput sa mergem pe calea evolutiei si stim, intelegem, constientizam, tot ce se intampla cu noi, cu cei din jurul nostru si cu intreaga lume. Nu ne mai pot vinde tot felul de minciuni si aberatii, ca suntem ca in ''Rai'', ca avem tot ce ne trebuie , doar sa intindem mana sa le avem. Mergand pe drumul evolutiei, vom invata cum sa veghem la ''poarta'' Spiritului nostru, fara sa murdarim caile lui Dumnezeu. Cand avem o dorinta clara, cu privire la scopul si tinta vietii noastre, si ne mentinem pe acest drum, vom sti cum sa  procedam cu avalansa de ganduri negative care ne vin. Nu ne dau pace, vin cu tot felul de argumente sa te convinga ca au dreptate. Cu cat suntem puternici in hotararile noastre, nu le acordam importanta, nu intram in jocul gandurilor, cu atat vom reusi mai usor, sa discernem gandurile care ne vin. Sa ne pastram mintea curata, ca de aici pornesc toate problemele, tentatiile, capcanele, sau, pacea, fericirea , iubirea si armonia. Cand vom avea mintea in inima, cand amandoua lucreaza pe aceeasi linie,  vom fi pe calea lui Dumnezeu. Vom fi fericiti si multumiti ca am ajuns in acest punct inaltator. Toate gandurile  negative, distructive, vor fi inlocuite cu ganduri pozitive, pline de speranta, in acest fel, mintea va fi curata si va accepta caile lui Dumnezeu. Nu usor se ajunge in acest punct, dar, cine doreste va reusi .

 

miercuri, 11 septembrie 2024

Sa nu il criticati pe Dumnezeu



 

Mergand pe strada, in parc, in magazine, in mijloacele de transport, in permanenta auzi spunind, Dumnezeu nu vede ca sunt asa de multi bolnavi? Dumnezeu nu aude ce spun si cer eu? Dumnezeu parca doarme si lasa sa se intample asa de multe in lume? Dumnezeu nu da un strop de ploaie, si uite asa.. tot felul de acuzatii, este ceva de neimaginat cum pot  gandi oamenii.  Ce ai putea spune de astfel de oameni? Nu mai au minte, nu isi asuma responsabilitatea unei astfel de gandiri. Toate aceste vorbe urate si acuzatiile pe care le aduceti, se petrec datorita voua. L-ati scos pe Dumnezeu din vietile voastre, mergeti dupa niste obiceiuri de cand lumea. Tineti ''post'' si injurati, furati, va certati cu cei din jur si spuneti  cuvinte grele , apoi mergeti la biserica si va iarta preotul ''pacatele'' .   Unde va este credinta in Dumnezeu? Stiti voi ce inseamna Iubirea lui Dumnezeu? Ati simtit vreodata Iubirea Sa ?  Nici nu este de mirare ca s-a ajuns aici si oamenii gandesc in acest fel. Cum sa ne trimita Dumnezeu toate acestea? Toti  suntem copiii Lui  dar, niste copii rataciti , care nu stiu de capul lor. El nu ne paraseste niciodata, ne  iubeste si asteapta ca noi sa-l cunoastem. Acestea s-au petrecut datorita gandirii voastre negative, culegeti ce ati semanat, cu  timp in urma. 10-15% din intreaga populatie ,nu reusesc sa va duca in spate pe toti , care aveti o astfel de gandire. Dumnezeu, aude, vede si stie tot ce se petrece, pentru ca este in tot si toate. Daca suntem in aceasta situatie este datorita voua. Fiti atenti si iarasi atenti, va sosi cat de curand ziua cand veti raspune chiar in fata lui Dumnezeu de aceste acuzatii, sa vedeti atunci ce veti face? Este inutil sa crezi ca astfel de oameni merg pe calea Lui si se conduc dupa Legile Divine. Cat mai aveti timp, revizuiti-va comportamentul si vorbele spuse . Chiar si in astfel de situatii, cereti ajutor pentru indrumare si revenire pe drumul cel bun. Multumiti cu profunda recunostinta.