sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Construiti increderea reciproca





           Multe lucruri pe care le intalnim in jurul nostru nu le credem pentru ca nu avem incredere. De multe ori este justificata, dar prin toate acestea se gasesc ,o multime de informatii care ne sunt de un mare ajutor. Ajutor in evolutia noastra, evolutie nu inseamna numai , cele pe le cunoastem ,post, rugaciuni, lumanari arse..si multe alte exemple.

Daca nu scoatem afara, toata invidia, ura , critica, avaritia, minciuna, putem spune toate cate vrem ,niciodata nu vom evolua. O regula simpla, pana nu facem o curatenie generala in toata casa, nu putem spune ca este curata. Asa se intampla si aici, pana nu eliminam toata negativitatea ,nu putem aduce evolutia noastra, apoi sa o mentinem zi de zi.

Construiti increderea reciproca, sunteti doi , trageti impreuna, pana cand v-a fi incredere intre voi, apoi mentineti cu dragoste si iubire ceea ce ati construit impreuna. Cercul se va mari si vom antrena si alte suflete alaturi de noi. Ceea ce trebuie sa stim inca de la inceput, cei doi sa aiba aceeasi evolutie , altfel intervin fisuri si neantelegeri .
Namaste !
F

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu