luni, 13 septembrie 2021

Gandurile frumose formeaza oameni minunati


 


 

 Putin sunt cei care cred in importanta gandurilor, dar, este usor sa verificam ce se petrece cu mintea nostra. Putem face un mic control , incercati sa monitorizati ce ganditi in decursul unei ore. Nu putem spune ca este ceva greu, puteti chiar sa notati,  sa se vada clar ceea ce s-a gandit.

 

Veti fi surprinsi de multitudinea gandurilor negative, ganduri care nu au legatura intre ele, dar persista si nu ne dau pace. In aceste conditii cum sa fi fericit ? cum sa iubesti si sa traiesti in armonie , cand gandurile critica si acuza pe cei din jur ? cand gandurile sunt cum sa te razbuni pe cineva, sau te gandesti ce replica usturatoare sa-i dai cuiva care nu ti-a placut tie cum a vorbit ? Astfel de exemple sunt nenumarate, fiecare stie de aceste lucruri si diversitatea lor este mare.

 

Pana cand nu facem o curatenie profunda zi de zi, putin cate putin ,nu vom reusi sa ajungem sa traim minunatia vietii. De ce sa nu ne bucuram de darurile primite ? sunt toate ale nostre, depinde de noi cum stim sa le punem in practica.

F

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu