miercuri, 7 septembrie 2022

Sa pretuim tot ce avem

   


           O vorba spune ,,suntem ceea ce pretuim,, si asa este, ajungem sa ne obisnuim cu tot ce avem si nu mai apreciem ceea ce avem. Traim intr-o societate unde se pun la dispozitie tot felul de lucruri tentante, si multi ,foarte multi doresc toate aceste ,,noutati,, cu riscuri mari din partea lor , pentru a le avea.

 

Nu spune nimeni sa ai o casa, masina, sunt lucruri necesare, nu un lux, fac parte din micul nostru confort. Marea dezamagire este ca suntem interesati de lucrurile materiale, nici gand sa acordam marea importanta la ce spune sufletul nostru.

 

El striga si ne da tot felul de semnale, aratandu-ne ca nu pentru acestea suntem aici, avem o alta misiune importanta cea a evolutiei noastre spirituale. Sa nu uitam facem parte dintr-un intreg, si fiecare dintre noi este o piesa importanta din acest mecanism. Daca lipseste si cea mai mica piesa acesta inginerie Dumnezeiasca, nu functioneaza cum a fost creata. Asa ca va trebui sa ne gandim serios la acest aspect important. Cand ceva nu merge in aceasta lume , acestea sunt cauzele. Urmandu-l pe Dumnezeu si caile Lui, altfel va fi situatia.

Namaste !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu