miercuri, 21 iunie 2023

O sa vedem totul cu alti ochi


 

 

              Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat sa ne intrebam multe lucruri pe care nu le intelegem, atunci fie ne documentam pe internet, sau intrebam pe unii si altii ce cred ei despre nelamuririle nostre. Cele mai multe intrebari sunt referitor la viata de zi cu zi.

 

Te intrebi de ce unii sunt fericiti desi nu sunt bogati traiesc normal dar, vezi pe fata lor multumire si chiar fericire, esti curios cum de acei oameni pot fi fericiti desi au doar strictul necesar. Altii au de toate din punct de vedere material , dar sunt vesnic cu multe probleme, sunt tristi, incruntati si fara chef de viata.

 

Acei oameni fericiti poate au fost si ei in acele situatii critice din viata lor, acum au descoperit lucruri care i-au facut sa isi schimbe viata. Au inceput sa creada in Dumnezeu, si-au condus intreaga viata dupa cum au fost indrumati. Mai mult de atat, au ajuns dupa multe straduinte sa isi curete viata de tot ce este negativ in gandire ,in simtire si atitudinea a tot ce este in jur. Au schimbat tristetea pe bucurii, au schimbat gandirea negativa pe ganduri pozitive . Tot facand asa au acumulat experienta si intelegere. Sa le urmam exemplul daca dorim ca si noi sa fim in aceeasi situatie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu