luni, 31 iulie 2023

Sa ascultam



 

            Este de mare importanta sa ne ghidam in vietile noastre ascultand de indrumarile oferite de inima nostra, de fapt de sufletul nostru . Poate veti spune de unde stiu ca este glasul sufletului si nu glasul mintii,  glasul ratiunii ?.

 

Este total diferit unul de celalalt. Indrumarile sufletului nostru sunt cele mai bune si folositoare noua, el stie tot ce avem nevoie pentru ca noi sa fim bine sa mergem pe drumul Tatalui Ceresc.

 

Adevarul este ca nu vom auzi glasul inimii pana cand nu vom face o mare curatenie in interiorul nostru, vom elimina toata gandirea ,simtirea si dorintele negative, daca dorim sa mergem pe drumul cel mai bun sa nu stam la ganduri sa eliminam toata rautatea, minciuna, invidia, tot ce tine de negativ.

 

 Cand glasul iti sopteste fi bun ,bland, ajuta pe cel de langa tine, pe cei din familie, iubeste-l si acorda atentia cuvenita, sunt fratii tai, suntem toti copiii unui Tata. Cand veti auzi soptind, de ce sa-l ajut eu ? pe mine nu ma ajutat nimeni, ce este bunatatea, este o slabiciune, ca si iubirea si intelegerea?..se vad marile diferente de glasuri care nu au cum sa ne induca in eroare. Fiti atenti dragilor si urmati adevaratele invataturi .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu