vineri, 29 martie 2024

Zile senine

        

 


                    Nu prea credem ca putem avea astfel de zile, ne gandim la tot felul de probleme pe care le avem zi de zi, dar oare se rezolva ele ca suntem ingrijorati ? Ne mai alegem si cu o stare proasta sufleteste care nu ne ajuta cu nimic. Cu siguranta daca schimbam conceptia de viata si vom constientiza ca totul este trecator in acesta lume, vom reusi altfel sa vedem viata.

 

 

Putem avea in fiecare zi, o zi minunata, framantarile si problemele vor fi mereu, atunci de ce sa nu ne aducem singuri in viata noastra zile senine si minunate. Aceste momente ne vor ajuta sa trecem cu usurinta peste tot, procedand in acest mod, vom schimba gandirea negativa, vom atrage lucruri bune, chiar daca nu sunt la nivelul care il dorim

 

 

Nici nu are cum sa intre in viata noastra minunatia , daca suntem tot timpul incruntati si plini de grija. Faceti loc lucrurilor minunate sa patrunda in inimile voastre, nu mai mergem dupa tiparele de cand lumea. Nu este greu sa incercam macar acest mod nou, si vom vedea chiar noi diferenta, cand vom cere ghidare si ajutor , vom vedea marea diferenta. Aveti grija de voi, nu va lasati doborati, fiti fericiti si zilele minunate isi vor face aparitia.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu