miercuri, 31 iulie 2024

Sa traim liberi si fericiti


 


Dupa lungi cautari si framantari, cand am decis sa luam conducerea vietii  in mainile noastre, avem ,,neplacta surpriza,, sa inceapa gandurile  care ne sacaie in permanenta, amintindu-ne de situatiile din trecut, si ce sa cautam noi a ne schimba cursul vietii, care era atat de confortabil. De fapt doreste sa ne sustraga de la noul drum pe care am pornit. Nu bagati in seama acest lucru, voi aveti drumul vostru, care va deschide spre noi orizonturi, veti putea trai liberi si fericiti pe noul drum care la-ati ales. Constientizati ca sunt doar ganduri care vin si pleaca , daca noi nu le acordam importanta. Cand ati ales acest drum, ati primit si puterea necesara, sa faceti fata la multe situatii ce va apar in drum. Incet, incet vor apare si rezultatele intrarii in aceste schimbari, veti simti ca sunteti fericiti si doriti sa faceti noi progrese. Am fost conceputi a trai liber si nu dirijati de ganduri, minte, cei din jurul nostru, familie si multi alti amatori. A trai liber ar trebui sa fie tinta principala a fiecarei fiinte, daca doreste aceasta libertate si munceste pentru ea. Nu uiati sa certi ajutor in ori ce fel de situatie.

 

marți, 30 iulie 2024

Sa traiti constienti in fiecare zi



 

Ati ajuns la concluzia ca vreti sa evoluati ?.Daca raspunsul este da, atunci, este bine sa traiti constienti in fiecare zi, in toate activitatile voastre, in acest mod aveti situatia sub control, ajungeti cu adevarat sa evoluati. Feriti-va de lucruri ce pot sa va faca rau, nu faceti niciun compromis, de nicio natura.Telul vostru si drumul vostru este sa evoluati, urmati acest drum. Daca veti face mereu aceleasi lucruri, si  multe neplacute, si nu renuntati la rutina de zi cu zi de o viata, nu aveti sanse sa evoluati. Sunt  actiuni din viata de care nu iti dai seama ca le faci, esti ca un robot, sau le realizati in ultima clipa, cand este prea tarziu. Daca vreti sa evoluati priviti in permenenta realitatea, din voi, din jurul vostru, analizati-o si alegeti doar ce va este bun voua. In fiecare zi avem prilejul sa traim ceva deosebit, chiar daca noua ni se pare ca sunt lucruri mici. Daca le vom trai constient si le vom intelege,  vom realiza ca fac parte din evolutia noastra. Numai in acest fel, fiecare zi ne va gasi pregatiti sa incepem ziua bine dispusi, veseli, sa gasim solutii de rezolvarea tuturor problemelor ce apar in drumul nostru. Invatand sa traiti constienti in fiecare zi veti fi echilibrati emotional si spiritual. Mergand si acceptand sa fim constienti zi de zi, legatura  cu Spiritul nostru se va intensifica, vom ajunge incet, incet la o alta treapta de evolutie. A trai constient iti poti alege  ceea ce doresti pentru tine si iti asumi responsabilitatea pentru aceste alegeri. Oricare va sunt alegerile, este bine de stiut ca numai alaturi de Dumnezeu, si cu ajutorul lui sunteti pe drumul spre CASA.

 

luni, 29 iulie 2024

Intalniri intamplatoare


 


 

Cati dintre voi nu spun m-am'' intalnit cu x sau y'' Nu exista evenimente  intamplatoare sau ocazionale. Daca ati analiza si studia aceste intalniri ''intamplatoare'' ,veti observa cat v-au fost de folositoare si ce multe lucruri noi ati invatat. Acesta find partea pozitiva, ca sunt si situatii cand regreti ca te-ai intalnit cu diferite personae, care ti-au adus o multime de neajunsuri. Cu toate acestea, este clar ca indiferent ca suntem multumiti sau nu, trebuie sa le avem, fie ca am invatat noi ceva, fie ca am oferit noi invataturi altora. Unele intalniri iti vor da multe raspunsuri pe care le asteptai, sau iti vor ridica mai multe intrebari. Spiritul nostru ne ofera tot felul de posibilitati pentru evolutia noastra. Dintr-o astfel de intalnire se poate schimba viata de zi cu zi , printr-o reorientare profesionala, sau a locului unde traiti. Sa nu uitati ''mana'' lui  Dumnezeu este tot timpul asupra noastra, pentru a ajunge la cea ce trebuie sa experimentam. Aceste intalniri intamplatoare ne pot arata o cale pe care o asteptam de mult adanc in inima noastra, o cale spre implinirea noastra spirituala, sau grupul care este la fel ca noi sau marea iubire. Indiferent din ce unghi privim aceste intalniri , nu sunt intamplatoare, acordatile atentia cuvenita.  Ele sunt trimise de Sus, bucurati-va si multumiti pentru aceste daruri minunate .

 

duminică, 28 iulie 2024

Nu creati haos si discordie



 

Discordia si haos se creeaza numai cand sufletele individuale o iau razna ,iesind din fagasul atribuit si nemaitinand seama de intreg. Dupa cum stim, in zilele noastre de asa ceva avem parte. Marea masa de oameni nu reusesc sa aibe grija de sufletul lor, mai rau nici nu stiu ca exista. Cu siguranta sufletul a facut tot ce a putut pentru a atrage atentia existentei lui, dar noi fiind ''surzi'' la apelurile lui, se ajunge in astfel de situatii. Ceea ce este drept si bun pentru un suflet, nu poate fi si pentru alt suflet. Nu veti gasi adevarata cale si pace a mintii, decat in momentul cand stii ce este drept si bun pentru tine. Va trebui sa cauti in permanenta pana iti vei gasi propia cale, atunci cand esti sigur de ea,urmeaz-o si pastreaz-o.

 

Tot ce ne inconjoara este un intreg, pe care nu reusim sa-l mentinem  prin aceste devieri ale sufletelor noastre. Fiecare suflet are un rol important in acest intreg. Toti care suntem aici avem o sarcina Divina, pe care trebuie sa o indeplinim, fiecare suflet fiind instruit pentru Marele plan Divin.

Nu sunt doua suflete la fel si nici doua misiuni la fel, fiecare cu misiunea lui. Nu este vina sufletului ca noi nu suntem ATENTI SI NU ''AUZIM'' semnalele lui. Poate acum in '' ceasul al doisprezecelea'' se intelege importanta fiecaruia si rolul pe care il avem. Nu lasati ca haosul si discordia din lume sa puna stapanire definitiv pe noi. Urmati planul Divin si toti vom trai in Armonie si Bucurie.

 

sâmbătă, 27 iulie 2024

Nu lasa dorintele sa ramana doar dorinte



 

 

O vorba spune ca din ''multimea grijilor'' se nasc dorintele, care sunt multe si tot mai multe. Nu este nimic gresit sa ai dorinte, chiar sunt  folositoare, si te tin in permanenta preocupat cum sa faci sa indeplinesti aceste dorinte. Decat sa nu avem preocupari sa nu avem un tel al nostru , pentru care sa luptam , atunci sa ne mobilizam sa punem in practica tot ce ne dorim. Cat de bine si folositor este sa ne motivam sa aducem schimbari benefice in viata noastra, sub nici un motiv sa nu ramanem in zona ''nu pot'' si ''nu am chef''. Avem ceva de rezolvat cu noi , cu viata noastra , ne-am propus si avem dorintele noastre, sa le ducem la indeplinire. Constientizeaza si fa diferenta dintre cel mai rau scenariu si cel mai frumos scenariu, observa unde inclina balanta, daca nu esti multumit fa schimbarile necesare fara sa stai pe ganduri , sau sa treci cu vederea. Dorintele, sunt dorinte sa le tratam ca atare. De multe ori nu ne reusesc , dar daca analizam, studiem mai in profunzime, cerem sfatul si intrebam sufletul nostru ce avem de facut, vom avea mari surprise. Fie ceea ce ne dorim noi nu ne este folositor, nu face parte din evolutia noastra, sau nu il mai vrem in final. Atat timp cat dorintele noastre sunt in folosul evolutiei noastre sau au un rol important pentru binele intregii omeniri, cu siguranta se vor rezolva. Orice dorinta pe care o avem sa ne asumam responsabilitatea pentru ea si sa stim, gandurile noastre, faptele noastre, cuvintele revin la noi cand nici nu ne gandim, mai devreme sau mai tarziu ele vor reveni, deci sa fim atenti ce ne dorim . Pentru orice lucru pe care il dorim sau vrem sa-l facem , sa nu permitem grijilor de ieri sa ne afecteze astazi, maine , grijile au fost si sau dus. Chiar daca credem ca ceva este imposibil de facut , va fi pana cand noi l-am indeplinit, limitele care credem ca le avem sunt cele pe care noi le-am facut, pe care frica le aminteste mereu, sa facem astazi un lucru , ca maine sa fim fericiti pentru el. Motivatia spirituala este tot ce conteaza , si astazi si maine si tot mereu , dorinta cea mai mare sa fim in legatura cu Dumnezeu .