luni, 23 septembrie 2019

SA NU TRAIM LA INTAMPLARE




        Toti sa stim ca prezenta nostra in acesta lume nu este o intamplare, o data stiut acest lucru vom avea anumita indatoriri de facut. Fiecare dintre noi isi are rolul lui in acesta viata, sa nu o irosim cu indeletniciri usore si mai grav cu lucruri negative.

Cand ne uitam in jurul nostru si vedem cum a creat Dumnezeu acesta lume, cu toate frumusetile ei, cum natura stie sa-si urmeze cursul ei, cum animalele stiu cum sa-si creasca si hraneasca puii lor, fara sa mearga la scoala sa-i invete cineva.  Tocmai noi oamenii care ne credem superiori, nu respectam ceea ce a creat Dumnezeu.

Chiar asa de greu sa intelegem toate acestea , sa le respectam si sa ne bucuram de ele ? Multi oameni spun ca nu pot trai ca nu ii lasa trecutul lor, asta nu este o justificare, trecutul il eliminam definitiv, curatam tot ce a fost negativ in el si incepem o noua viata. In zilele noastre avem foarte multe informatii cum putem sa ne schimbam definitiv. Putem intreba nu este nici o rusine , toti invatam pentru asta suntem aici, sa invatam si sa acumulam experienta. Dar, nimic sa nu fie la intamplare si fara un scop bine stabilit .
F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu