vineri, 13 septembrie 2019

Stapaneste-ti lumea interiora




         Cat mai multa lume doreste sa fie liberi in gandire, in tot ce ne inconjoara, lucru care nu este usor de realizat. Ca sa putem beneficia de libertatea noastra vom fi atenti cat de multa energie depunem in gandirea noastra in tot ce intreprindem .

Daca gandim nesfarsit la problemele negative care ne afecteaza, sunt in jurul nostru, si sunt o multime, devenim fara sa realizam victima unor energii negative care ne lovesc nevazut .

Nu realizam ca prin aceste energii folosite in ganduri suparatoare, sacaitoare ,care ne deranjaza fara a mai putea sa fim liberi macar in gandire. Daca nu putem stapani cele interioare ,cele exteriore nici atat. Sa avem mare grija cu starea nostra interiora ,ea este bogatia si darul nostru cel mai mare de la Dumnezeu. Se cuvine sa fim atenti cu Sufletul nostru si sa-i acordam ceea ce el considera ca este necesar evolutiei lui. Daca ne alegem acest drum accesam libertatea divina pe care o avem de cand venim aici ,dar ,pe care nu stim sa o pretuim . Dumnezeu si legile divine sunt prioritatea noastra .

F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu