marți, 5 octombrie 2021

Putem deveni ceva frumos



 

               Nimeni nu este perfect, ideal, de nealocuit, fiecare dintre noi are particularitatile lui, felul lui de a fi. Insa oricum am spune sunt cateva lucruri de care sa tinem cont, a te purta frumos cu tine insuti, cu cei din jurul nostru, chiar si cei care nu apreciaza modul nostru frumos de a fi.

 

Sa lasam de-o parte toate lucrurile negative care ne tin legati de acesta negativitate bolnava, sa iertam neconditionat si sa facem fapte bune mereu si mereu, nu sa asteptam ceva in schimb. Sufletului nostru sa-i acordam ceea mai mare atentie. Cand toate acestea si altele pe langa ele, am reusit sa le punem la punct ,ne vom orienta spre frumusetea spirituala. In cazul ca ne dorim acest lucru.

 

Dar, mai devreme sau mai tarziu toti vor ajunge de a imbratisa din toata inima drumul evolutiei, drum care numai in aceste conditii ne duc la Dumnezeu. Daca noi stim ,am auzit toate acestea de ce sa amanam tot mereu ? Sa fim blanzi cu evolutia noasta, sa fim increzatori in noi ca vom reusi, vom lasa mintea libera sa invete orice noutate in drumul ei. In ganduri ,simtiri , trairi pozitive cu o vibratie mare ,putem deveni ceva frumos, ceva care ne va place chiar noua.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu