duminică, 3 octombrie 2021

Responsabilitati



 

         Asumarea responsabilitatilor vietii ar trebui invatate de timpuriu, cu cat stim din timp ce indatoriri avem cu atat vom reusi mai bine in viata. Avand tot felul de situatii dificile si reusind sa le trecem cu bucurie, ne vor forma si vom avea experienta necesara pentru a parcurge intreaga viata cu bine.

 

A fi o persoana responsabila este de fapt o incredere ce ne este oferita celor care sunt capabili sa treaca prin toate valurile vietii. Nu este ceva usor, dar, cu siguranta cei ce isi asuma reponsabilitatile vietii sunt persoane incercate si trecute prin toate, sau cum se mai spune " prin foc si sabie "

 

Acesti oameni minunati niciodata nu lasa pe maine ce pot face astazi, aceeasta este deviza lor, sunt oameni de incredere si te poti baza pe ei. Sunt cam rari dar sunt, stiu ce au de facut si cum sa-si rezolve lucrurile. Acesti oameni nu se lasa influientati de conditiile exteriore ,de hausul si confuzia din jurul lor. Ei asculta de vocea interiora si datorita acestui lucru au ajuns aici. Toti putem face acest lucru atat timp cat ascultam de indrumarile primite. Nu va fie teama si incercati.

F.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu