luni, 13 decembrie 2021

Totul se intampla cu un scop



 

              Suntem tentati sa credem ca toate lucrurile care apar in viata noastra sunt lipsite de o importanta anume, dar, nu chiar asa stau lucrurile. Ele au un rost si vin in drumul nostru pentru a ne forma, pentru a intelege iubirea, ura, mania, minciuna si multe altele. Daca noi nu stim fiecare dintre ele, cum sa aprecierm, sa ne ferim, sa fim fericiti ?

 

Totul se intampla cu un scop, in acest mod putem alege ce ne place noua, in loc sa fim suparati pe oameni, pe familie, pe sistem, este mult mai bine sa vedem, sa alegem partea buna din fiecare lucru in parte. Furia, frica, dezamagirea, ne ocupa mult spatiu, ne scad vibratiile si nu usor te eliberezi de toate acestea.

 

Asadar sa fim cat se poate de atenti la alegerile pe care le facem, cand un lucru negativ sa intamplat, sa actionam cu intelepciune, sa cerem sprijinul unde ne poticnim, Ingerii ne vor indruma si arata calea. Orice ni se intampla vin fie din o alegere nepotrivita ,ori are un scop bine definit. Nimic nu este intamplator sau coincidenta, este doar viata care ne invata lectii in fiecare clipa a ei.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu