duminică, 12 decembrie 2021

Traim in pace si liniste


 


 

                   Poate ca se va spune, cum sa traim in pace si liniste in aceste vremuri schimbatoare, schimbari venite de la oamenii neiubitori ai pacii si linistei, schimbari ale naturii, a celor de langa noi ? Cu toate aceste putem fi linistiti, deorece vom aduce linistea in interiorul nostru, in Sufletul nostru.

 

Pare un lucru greu de realizat, asi spune este greu sa credem acest lucru, este greu sa acceptam ca avem aceasta putere, este greu sa incepem acest proces in care ne vom implica. Frica , teama, nesiguranta, nu au ce cauta la noi. Le vom elimina pe acestea si alte lucruri care ne tin pe loc si veti vedea chiar voi cum miracolul se intampla.

 

Ne sunt atat de necesare, aceste stari de liniste si pace, de armonie si intelegere, pe noi, pe cei din jurul nostru si intreaga lume. Dumnezeu a facut atat de multe lucruri frumose de care ne putem bucura. Daca nu avem linistea si pacea sufletesca nici macar nu le vedem, nici macar nu stim de ele. Suntem agitati si nu mai putem vedea frumusetea din jurul nostru. Sa incercam sa ne convingem de acest adevar.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu