luni, 6 februarie 2023

Dorul iubirii



 

       Cum ar fi daca ati gasi iubirea pierduta ? pierduta in negura timpului nemilos, care te-a rupt de langa cine iubeai si era totul pentru tine ? Aceste triste experiente trebuie sa le trecem fie ca vrem sau nu. Sunt dureroase si lasa urme profunde, ai nevoie de rabdare si tenacitate. Iubirile profunde ne ravasesc, ne schimba pe vecie, chiar daca am avut multe vieti, ce ai iubit ramane profund, sufletul nu uita si tanjeste dupa iubirea lui.

 

De multe ori ai impresia ca este un vis urat, dar ne trezim si constatam ca suntem singuri si asteptam din nou sa renasca . Marile iubiri sunt la toate varstele , iar amprenta pe care o lasa acea dragoste mistuitoare este greu de sters. Nici nu stii daca doresti sa stergi, sa elimini definitiv.

 

Ani nesfarsiti cari dupa tine, durere , fericire, speranta si te  gandesti ca poate dorul iubirii tale poate apare in calea ta. Iubirea este divina, este data de Dumnezeu, si ceea ce El daruieste va dainui in vesnicie. Mergeti pe mana lui Dumnezeu, si toate drumurile duc la iubirea Lui.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu