luni, 20 februarie 2023

Fiti vigilenti

    


     

 

            La tot pasul sa fim vigilenti, poate va intrebati in ce consta acesta vigilenta ?. Sa fim vigilenti de la modul cum gandim, prietenii pe care ii avem, faptele pe care le facem, la modul cum simtim si traim in mediul in care suntem.

 

Poate par a nu fi atat de importante pentru unii, insa cand vom analiza fiecare lucru in parte vom vedea cat de important este pentru noi. Trebuie stabilit inca de la inceput, ce doresti sa faci cu viata ta, daca hotarasti sa mergi pe drumul evolutiei spirituale ,atunci vei fi vigilent cu tot. Daca mergi cum vine viata si nu te intereseaza de Dumnezeu si legile Lui, atunci nu vei tine cont sa fi vigilent.

 

Fiind atenti la gandurile care vin si pleaca in permanenta , suntem atenti cu noi, gandurile negative dau cu noi de pamant, de unde cu greu ne ridicam, ne scad vibratiile si nivelul de constiinta. Anturajul din care facem parte la fel este de important, daca cei de langa noi, au comportamente negative, au fapte urate si nu sunt interesati in evolutie, incet ,incet ne vor capta langa ei. Nu se poate merge pe doua cai ceea negativa si ceea pozitiva. Fiti vigilenti in permanenta, roadele sunt ale voastre.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu