vineri, 24 mai 2019

Atentie la ego-ul nostru




               Daca cautati '' un prieten '' acela nu poate fi ego-ul nostru, inima, Spiritul nostru daa, dar nicidecum ego-ul. El tot timpul cauta lauda, chiar daca nu este pozitiva, acesta lauda este hrana lui, nu va lasati incantati si amagiti de placerile lui.

Multi, foarte multi sunt deosebit de incantati la cea mai mica lauda, care apare din orice domeniul, sa fim atenti ca pe nesimtite se stabileste ,se cuibareste in noi. Nu ii permiteti acest acces. nejustificat, nu il hraniti cu propria iluzie. El este in interiorul nostru asa cum si Spiritul este in noi. Spiritul este parte din Dumnezeu si are rolul lui ,de a ne indruma si calauzi ,sa ajungem de unde am plecat. Pe cand el nu.

Daca vom fi sinceri cu noi si vom analiza la justa voloare vom vedea diferenta dintre ele, insa trebuie sa intelegem ca totul se obtine prin munca ,nu prin lauda continua. Apreciem ceva care este adevarat, nu lauzi un om ,pentru lucruri care nu sunt adevarate. sau tu sa accepti lauda de la cei din jur cand stii ca nu o meriti .

F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu