sâmbătă, 25 mai 2019

Sa invatam sa traim




            Sunt perioade in viata cand totul nu merge, ne punem tot felul de intrebari despre viata noastra, nu reusim sa-i dam de cap, sa intram pe un drum favorabil noua. Tot ce incercam nu ne satisface, nu ne ies planurile pe care cu migala le-am facut.

Solutia tuturor problemelor este lipsa lui Dumnezeu din viata nostra, nu toti cred si se ghideaza dupa acest adevar. Daca nu scrie in ziare, nu se vorbeste la  televizor, lumea nu crede ca acesta este adevarul. Pana si oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie si cred in existenta lui Dumnezeu.

Este absolut important  sa constientizam ca banii ne sunt necesari in acesta lume nu ca un scop al vietii, sunt necesari cat ne asigura un trai bun, nu sa devenim robii banului. Cand am devenit robul banului sa dus linistea si pacea nostra interiora. Fara ele nu vom reusi sa mergem pe o cale de mana cu Dumnezeu. Ganditi-va bine ce va doriti, si in functie de acest lucru veti actiona in viata. Cand vom urma calea Divina si Ingerii vor fi langa noi in momentele dificile din viata noastra.

F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu