luni, 6 mai 2019

Sa invatam si iar sa invatam




     Ne-am pus intrebari referitor la rostul ce il avem noi aci ? de ce am venit aici ? Sa fie o intamplare ? sa fie o gresala a cuiva ca ne-a adus aici ? Nici vorba de asa ceva, este ca si cum te-ai intreba de ce duci copii la scoala ? desi sunt cazuri si din acestea.

Tatal Creator ne-a trimis la scoala pe acesta planeta, este o scoala dura si aspra , probabil ca asa am vrut sa ajungem aici , am zis noi ca este floare la ureche acesta scoala. Chiar asa sa fie ? Ca sunt perioda ca dai dintr-o situatie in alta, si crezi ca nu se mai termina.

Aici este cheia reusitelor nostre, cum facem sa trecem frumos peste toate acestea, fara nervi, incordare , judecati, nelamuriri si altele de acest fel. Atitudinea nostra fata de viata este foarte importanta, cum ne organizam sa facem fata la tot, de la inimioara pana la starea materiala si intelegerea cu cei de langa noi, in societate si in lume. Viata este asa cum ne-o facem, daca vom invata de timpuriu sa ne facem viata frumosa si armoniosa sa credeti ca asa va fi. Tu, esti cel care hotaraste ce ai de facut cu viata ta.  Fa-o sa fie vesela, armoniosa, oricand se poate intampla orice, dar esti pregatit si o rezolvi, pentru ca implinesti voia lui Dumnezeu.

F

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu