duminică, 6 octombrie 2019

PROFESORUL NOSTRU ,VIATA




           Nu este om sa nu fi trecut prin tot felul de situatii si stari, de la furie si suparare la bucurie, de la tristete la fericire, de la boala la vindecare,  situatii grele financiare, prin respectarea a tot felul de reguli care ne plac sau nu le acceptam.

Asadar toti trecem prin aceste situatii care nu ne protejeaza de loc , vin peste noi nemilos si ne tavalesc zdravan. Ce avem de facut ? Sa ne straduim sa intelegem ca de multe ori sunt in ajutorul nostru, ne formeaza, ne intaresc, ne arata cu cine avem de-a face in viata de zi cu zi. Cum Dumnezeu ne da o multime de daruri frumose, ne da si acestea. Nu ne plac nu le dorim, nu le vrem, dar prin ele invatam sa apreciem frumusetea si bucuria.

Vom tine de toate darurile minunate pe care le-am primit, vom lupta sa le avem mereu si mereu, am trecut prin multe pana am inteles si invatat sa ajungem aici. Dupa lungile incercari am ajuns sa ne bucuram si sa fim fericiti. Acum datoria noastra este sa le mentinem, clipa de clipa, cum nu suntem atenti vechiul se intoarce. Depinde de fiecare ce isi doreste. Fiti fericiti .
F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu