marți, 15 octombrie 2019

Renunta la timp la trairile negative




           Sunt multe framantari si intrebari pe care le punem de multe ori, sau mergem mai departe fara sa intelegem  ce este in jurul nostru . Avem deja multe convingeri care nu le schimbam orice s-ar intampla. Desigur ca avand liber arbitru vom face ce credem noi ca este bine. Nu trebuie fortat nimic, fiecare are un anumit nivel de intelegere, nu putem sa trecem peste acest nivel.

Fiecare este pe drumul lui, si cu evolutia lui, nu este nimic de comentat, pentru fiecare va veni timpul cand vor intelege lucruri care acum cred cu tarie in ele. Nu este de mirare ,deoarece internetul este plin de tot felul de lucruri credibile, dar cel mai mult de necrezut. Avem posibilitatea de a verifica toate acestea prin legatura noastra cu sufletul nostru.

La acesta legatura nu este usor de ajuns, dar nici imposibil. Cine doreste sa stie ce este bine pentru el, fara sa asculte la toate ''gogosile ''existente ,puteti prin munca sustinuta sa ascultati vocea  sufletului vostru. Apoi veti decide ce este de facut cu viata voastra si toate trairile negative.
F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu