sâmbătă, 3 decembrie 2022

Cand totul incepe cu tine



 

     In marea majoritate oamenii asteapta sa se intample  o minune in viata lor, in tot ce-i reprezinta. Dar, cum stim aceste minuni sunt foarte rare, asteptam mult si bine sa se petreaca ceva favorabil noua. Cea mai inteleapta cale este ca noi sa incepem ceea ce dorim.

 

Ne putem schimba viata, modul de a gandi, credintele, atitudinea noastra, intr-un cuvant vom face o schimbare radicala a vietii noastre.

Avem surpriza , surprizelor sa spunem '' cum de nu am facut acest lucru mai devreme ? ''sau in cazuri nefericite sa nu fim multumiti de aceste schimbari. Nemultumirea vine datorita faptului ca avem mult de munci cu noi insine, ca suntem scosi din confortul nostru lumesc.

 

Nu luati in seama aceste lucruri deoarece sunt trecatoare, nu ne reprezinta pe noi, puterile noastre interiore sunt mari si beneficiem de tot ce avem. Drumul nostru este poate cum nici nu am visat, cum nici nu am reusit sa ajungem cu gandul nostru. Fiti increzatori in puterile voastre. Incepand sa ne schimbam pe noi, vom vedea schimbari marete in jurul nostru.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu