miercuri, 14 decembrie 2022

Nu ramaneti blocati in probleme


 


 

              Avem o multime de probleme zi de zi, de multe ori nici nu stim cum sa le facem fata. Cu toatea acestea sa nu ramanem blocati in poblemele care apar zi de zi. In permanenta trebuie eliberata cale, accesul nostru pentru viata de zi cu zi. Nu lasati nimic pe maine ,crezand ca este o noua zi. Este o noua zi ,dar cu cu tot ce apare in accea zi ,nici o restanta nu este admisa.

 

Atat timp cat tinem sub control tot ce vine spre noi, inseamna ca suntem in pas cu tot si toate, suntem la zi cu toate rezolvarile. Aceste rezolvari ne ajuta sa clarificam toate problemele.

 

Aceasta inseamna ca avem multa exerienta si vom stii ce este bine pentru noi. La inceput avem impresia ca este greu de realizat si pus la punct, acesta se intampla cand nu avem suficienta experienta. Aceasta exerienta vine in timp, si noi o vom struni cum ne este bine noua. Nu fiti dezamagiti daca mai apar si fisuri, sunt normale si fac parte din experienta. Cand totul este bine, sau aproape bine ,acesta este rezultatul tuturor staruintelor noastre. Fiti fericiti ca puteti rezolva tot ce v-ati propus .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu