vineri, 23 decembrie 2022

Cum sa depasim toate problemele vietii



 

Modul in care trecem peste problemele vietii, depinde de fiecare dintre noi, cat de bine suntem pregatiti pentru a depasi toate acestea, cat de multa experienta avem, daca suntem pe drumul evolutiei, daca avem intelepciune. Se aminteste mereu de drumul evolutiei, drumul care ne duce langa Dumnezeu. Pentru ca atunci se fac multe schimbari cu noi insine, facem o multime de curatari interioare, in acest fel detinem o alta gandire, un alt mod de a face fata problemelor noastre.

 

 Nimeni nu este scutit de aceste probleme, nimeni , toate aceste necazuri, incercari isi au rostul lor, nu vom aprecia bunatatea cuiva daca nu am fost profund raniti de cei din jur, nu am aprecia o stare materiala buna , foarte buna, daca nu am fi cunoscut lipsurile materiale, nu vom sti sa apreciem ca suntem sanatosi pana nu am suferit de o boala sau mai multe boli si tot asa..Daca vom intelege aceste lucruri , le vom constientiza, ne va veni mult mai usor.

 

 

Multe din problemele noastre trebuie rezolvate imediat, sa avem acesta abilitate de rezolvare , fara sa le lasam sa ia amploare, cu cat ramanem mai mult intr-o experienta negative cu atat ne vine mai greu, ne incarcam negative. Cand avem o problema care se abate asupra noastra, cu siguranta avem si solutia necesara de a o rezolva, depinde de abilitatea noastra. Sa multumim pentru tot ce primim, chiar daca avem si probleme, ele sunt experienta de maine. Sa ne bucuram , pentru ca bucuria face minuni, aduce alte bucurii. Iubiti-va pe voi si pe cei din jur, fiti fericiti , pentru ca fericirea este hrana sufletului vostru. Rugati-va si ascultati de indrumarile lui Dumnezeu, in acest mod se poate trece mult mai usor peste problemele, necazurile care ne apar in viata.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu