luni, 8 noiembrie 2021

Dumnezeu doreste sa experimentati schimbarea



 

Nici nu s-ar putea altfel, pentru ca nu putem ajunge la Dumnezeu, cum suntem acum, plini de probleme si negativi. Daca te duci la o petrecere  iti schimbi hainele, dar in fata lui Dumnezeu va trebui sa schimbi, altfel de ''haine''. Cele interioare sunt si lasa mult de dorit. Nimeni nu poate ajunge la Dumnezeu daca il stapaneste ura, invidia, lipsa iubirii, minciuna, hotia si lista este lunga.

 

 Dar, daca dorim din toata inima noastra sa ajungem la Dumnezeu, rand pe rand vom elimina toate aceste ''haine'' nefolositoare si urat mirositoare. Asa este indicat, ca singura noastra grija sa fim atenti la calea aratata de Dumnezeu,  prin comportamentul si atitudinea noastra sa fim adevarati copii ai Tatalui Ceresc.

 

 El ne priveste cu bunatate si intelegere, aceleasi simtaminte va trebui sa avem si noi, ne priveste cu imensa lui iubire, sa simtim in toata finta noastra acesta binecuvantata iubire. Ea sa ne fie calauza noastra si sa o dorim necontenit. Cand inima noastra va fi plina de Dumnezeu, nimic nu ne va sta in cale, sa facem orice este necesar sa fim alaturi de El.  De aceea ne simtim legati, uniti cu Tatal Ceresc, de la El am plecat si la El ne vom intoarece, indiferent cat timp va trece, tot acolo vom ajunge. Nu neglijati si mergeti pe drumul care te duce unde te indruma Spiritul tau. Dumnezeu ne-a lasat frumosi inca de la inceputurile noastre, de ce acum am strica ce El a facut pentru noi ?, priviti cu atentie acest lucru, greselile se platesc, daca nu respectam caile si invataturile Lui. Sa fim Lumina in permanenta, pentru ca asa am fost lasati inca de la nastere, paziti Lumina care ne-a fost data.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu