sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Raspunsuri care vin dincolo de noi



 

       Poate ca ne punem intrebarea, cum sa vina raspunsuri dincolo de noi? Cine sa ne dea astfel de raspunsuri ? Poate ca este o gluma ? Nu, nici vorba de asa ceva, aceste raspunsuri vin din launtrul nostru, sunt date de sufletul nostru drag si iubit.

 

Mare grija sa avem de sufletul ce salasuieste in noi, pentru ca asa a hotarat Dumnezeu, pentru ca face parte din Dumnezeul nostru care ne-a creat si a dorit ca noi sa fim in legatura permanenta cu El.

 

Pentru a stii ce ne spune, va trebui sa indeplinim niste cerinte, si asa este normal. Dumnezeu este Iubire si Lumina, nu poate sa intre in legatura cu cei care slujesc intunericul si negativitatea pamantului.Stim cu totii ceea ce gandim, ceea ce facem, felul in care ne purtam, ne influenteaza pe noi si intreaga omenire. Stand in locuri cu multa liniste, facand ordine in gandirea de zi cu zi, ascultand vocea ceea tainica, avand fapte bune si frumoase ,aceea soapta ne va spune tot ce este de stiut pentru noi si cum sa reusim in tot ceea ce ne propunem .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu