vineri, 26 noiembrie 2021

In cautarea luminii


 


              Atunci cand suntem la inceputul evolutiei, cand ne cautam drumul spre Lumina, sa fim foarte atenti. Sa nu ne orientam spre doctrinele care suna bine si ne promit marea cu sarea. Este posibil sa intalnim '' lumina falsa '' mare atentie dragilor ce drum alegeti .

 

Sa nu credeti ca printr-un acatist dat pe o anumita perioada va sunt sterse toate '' pacatele '' si ca cineva pamantean are aceste daruri de a ierta si sterge toata negativitatea din oameni si din lume . Cei care procedeaza in acest mod, cand au plecat dupa ce au dat acel '' acatist ''  revin la vechile metehne, fara sa clipeasca, se vor purta pe mai departe cum stiu ei, in butoiul de energii negative.

 

Energia luminii false este rece, respingatoare si fragila. Cantariti bine toate aspectele, chiar daca drumul spre Dumnezeu este greu si necesita multa vointa si schimbarea din temelii a intregi vieti , alegeti acest drum. Cu siguranta veti ajunge langa Tatal Creator. Lumina lui Dumnezeu, ne umple inimile de iubire si fericire. Stati in Lumina lui Dumnezeu .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu